Auteur: Bezoeker

Ja, (nu) alles goed met mij. Zou best geweest kunnen zijn een paar maanden verkering. Maar ik moest in die periode ook nog in mil.dienst, dus die tel ik ff niet mee. Goed, Ludwig, de bofkont, (is overigens een drumstelmerk , de Beatles speelden er o.a. op) is er dus met de buit vandoor gegaan. Het is hem gegund , hoewel........grrrrrrrr........hahaha. Van jou heb ik zoenen geleerd (of leerden we het elkaar nou?). Kan me herinneren dat onze speekselklieren op volle toeren werkten toen bij de ingang van Utopia (kerk) buiten, hahaha.....oooooo. Na jou nog wat verkeringetjes gehad. Maar met Geuzenveldse meiden wilde het maar niet lukken. Of ze waren stekeblind of hielden niet van tuinkabouters, dat laatste zal het wel geweest zijn.
Ik ben nooit getrouwd geweest maar woon al weer 23 jaar samen. Ben laat vader geworden en heb 2 knappe dochters (Alyssa 16 jr en Amely 13 jaar) die flink aan het puberen zijn nu. Handen vol aan die meiden, anti-rimpel creme helpt hier niet meer tegen. Ik heb o.a. 14 jaar muziekinstrumenten verkocht vanuit huis (Spaarndam).
Op deze site staat nu reclame voor een super8 filmpje dat ik in 1973 samen met Arie Keuning en Jur Veldhuizen maakte "de auto in Geuzenveld". misschien heb je het zien staan. Heb het pas op DVD laten overzetten. Binnenkort laat ik ook een 23 minuten durend DVD'tje van mijn vroegere band Space 7 maken. Ook uit de periode 1973/1974.
Leuk voor mensen die ooit in Geuzenveld woonden of de band gekend hebben, denk ik.
Ik heb ook nog foto's van je maar die krijg je echt niet meer terug hoor. Heb ik tenminste nog een laatste strohalm om me aan vast te klampen, Gigigigigi.
Groetjes Fred.