Memories

Hoi Ine,
En jij was mijn 1e echte vriendinnetje (ik was laat).
Ik woon nog steeds in Spaarndam (rijtjeshuis tussen de koeien), vlak langs de A9 en in de buurt van de polderbaan (vliegtuigcrash 3,5 km van ons huis van de week, angstig dichtbij).
Als je wilt weten wat voor "moois" je hebt laten liggen in je leven giiiiiiiiiiiiiiii................ kijk dan op Tros Radar : uitzending 12-02-2007 douche autoschade. Daarin zit ik en de rest van de familie om een warme douche uit te reiken aan Danny's autoschade te Haarlem..
Maar......ik ben ook heel benieuwd hoe jij er na zoveel jaren uitziet. Ik ga wat foto's van jou en Paula naar je mailen die ik hier nog heb liggen want zag in een van die berichten je mailadres staan . OK.
Ik heb ook nog "Pullup" hier liggen het "enigszins" anarchistische weekblaadje, of was het nou een maandblaadje, uit Utopia, ken je vast nog, je staat er ook in met een gedicht. Mooie tijden toen he. Ik denk er nog vaak aan terug.