Hoi Ine,
Die kerk (o.l.v.van 7 smarten (ies) is vlgns mij al jaaaaaren geleden omgebouwd tot wooneenheden. Dat is nu juist de kerk waar jij en je pa en ma (leven ze eigenlijk nog ? , die van mij niet meer!) in 1969 zo rond de mis van 11.00 uur braaf met je pa en ma binnenkwamen en dan op de 5e rij of zo gingen zitten. Ik zat dan achterin en je viel meteen op toen. Blond mokkeltje,lekker smoeltje, bruine 3/4 suede jas en hoge witte laarzen aan. Ik was meteen van slag en was dat zelfs nog rond 1974 (de verkering was al lang uit!) toen ik in de Bijlmer kwam wonen . Hoorde dat je broer Jan daar ook kwam wonen (Echtenstein, het is nu deels afgebroken) en ik je daar wellicht weer tegen zou komen, hahahaha. Love hurts.
De Bijlmer vond ik overigens verschrikkelijk om te wonen, hoewel de flat nieuw was en best ruim.
In 1977 ben ik er vertrokken en ging toen (pas) op mezelf en meteen samenwonen met een andere Geuzenveldse dame.
Ik vind het ook wel jammer dat ze zo rigoreus de boel omhakken in Geuzenveld, hoewel die huizen natuurlijk echt niet meer van deze tijd zijn.
Groetjes Fred.