Herhinneringen aan een hele leuke jeugd

Auteur: Hanneke Suurenbroek

Ha die Fred,

Inderdaad wij uit de Corn. Roobolstraat konden het heel erg goed met elkaar vinden. Ik herinner me lange zomervakanties waarin we altijd samen op straat waren. Ik weet wel dat jullie wat later in de straat kwamen wonen dan de rest. Jullie woonden in het derde straatje bij de fan. Mulder, Hulten, Berkhout, Goes, Dopp en natuurlijk nog een paar. Wij woonden in het straatje van Bijman, De Ruijter, Detmers, Vezuijlen, Vermolen, De Koning, Grifhorst en Schagen.
Dan had je nog het straatje met de Tielemans, een stel witkoppies waarvan een meisje Cora heette, de broertjes Keet, Pronk, Durville, Logger (of zoiets) en de familie De Leeuw, maar die hadden geen kinderen van onze leeftijd. Ergens in onze familie is nog een foto waarop Ton met een vaasje als microfoon staat te zingen terwijl Ruud Mulder en Nico Adrichem op houten gitaartjes staan de spelen.
Wij zijn in 1067 verhuisd naar Slotermeer, maar ik kwam nog vaak bij Conny Temme die toen mijn vriendin was.

Ik zal de groeten aan mijn broertje doen, de enige die nog in Amsterdam woont. (alhoewel mijn dochter Danielle ook in Amsterdam woont). Ton is een verschrikkelijk trotse en leuke opa.