Gerrit de Moor

Auteur: Gerrit de Moor

Ik ben ook als kind verbonden geweest aan Wk zoals vorige schrijvers al aan geven Sinterklaas feest dans avonden creatief bezig zijn noem maar op het gebeurde daar, en natuurlijk de Drumband.
Ik weet mij nog ter herinneren een patatkar op de hoek van het van Beuningenplein en de openbare toilet waar wij altijd opspeelde.
Ik kan hele brieven schrijven over de vroegere ,dus mijn periode) een ieder heeft het o zijn manier ervaren en als ik de andere lees met veel plezier.
Nu kom ik wel eens over de van Halstraat langs het van beuningenplein , daar waar mijn voet stappen liggen en zie dat WK geheel is gesloopt ja dan moet ik wel even slikken.
Ons sentiment aan die tijd weer houd niet de structurele veranderingen tegen.
Als kind zat ik op de Rochussenschool woonde op het van Beuningenplein was direct en indirect vebonden met o.a WK Ons Huis op het van Beuningenplein terug denkend aan die periode berust ik mij zelf in de gedachten dat ik deze periode NOOIT had willen missen en dat het een verrijking is geweest van mijn jeugd.
Ik ben Wil en Henk dankbaar voor deze gegevens over het WK en de foto,s die hij en zij daar bij heeft gevoegd.

Mogelijk zijn er nog mensen van mijn periode die op de Rochussenschool hebben gezeten of op het van Beuningenplein hebben gewoond in vernoemde tijd (periode 58/68 laat zij reageren dan kan er mogelijk meer
informatie los komen , misschien is het leuk om al deze informatie te bundelen en voor onze kleinkinderen een stukje leef geschiedenis van onze tijd te geven ,.