exdanserse Marion Wiersma

Auteur: M.Wiersma

Hallo ik kom zelf uit een ander stadsdeel Oovertoomseveld als kind dan, maar ik ben beroepsdanser geworden en heb 1 danser ontmoet die bij Steffa Wine als amateurs begonnen is en het heel ver geschopt heeft:
Fred Berlips zat bij mij in de klas op de balletacademie Nel Roos en danste later bij het Nationale ballet en nu geeft hij les op oa. de balletacademie,
mijn dochter heeft ook les van hem gehad op de Hoge school voor de Kunsten. Te gek toch en dat begon allemaal op dat balletschooltje in geuzenveld!!!!!
Ik had ook een amateur lerares die gaf ook in geuzeveld les en dat doet ze trouwens nog steeds nu in de Goeman Borgesiusschool Tinie van Nielle,
ook zij had leerlingen die later naam hebben gemaakt bv. Herma Vos zij werd een ster in het Lido te Parijs en ikzelf danste in de Moulin Rouge te Parijs. Ook Marianne Vos exleerling van de balletschool danste in het Lido te Parijs. Herma woonde ook echt in geuzenveld herinner ik mij nog!!!!!!!