"floodgate" van herinneringen

Auteur: Aatje

Zo, per ongeluk, tegen gekomen en ineens sta ik in een overstroming van herinneringen aan een leuke en veilige jeugd. Wat leuk. Ik denk dat ik dagen bezig zal wezen alles te bekijken. Toch ook wat triest want ik heb inmiddels zo gehoord dat het Geusje wat vernietigt is. Wat dat allemaal inhoud of hoe ik me dat moet indenken weet ik helemaal niet want ik woon al sinds 1961 niet meet in Holland. Die ik nooit verlaten wou.

Wij woonden in de Antoon Keldermansstraat (38) en ik ben Aatje Wiersma.

Mijn vrienden en buren die ik herinner waren Pita en Luuk Steffens; Saapke de Jong; Peter, Gaby en Inge Oostvogels; Gert en Cor Klaassen; Corrie Vledder; Gwenda Dekker; Koen Job; Geert Amsing (broers); Evert Akkerman.

Als iemand weet waar enige van deze mensen zijn zou ik het graag horen. Een berichtje zal ook welkom zijn.

Adriana Hayner
P.O. Box 397