KERK MARIA MAGDALENA

Auteur: PAULA

IN DEZE KERK ZIJN MIJN GROOTOUDERS GETROUWD OP 15 JULI 1914.

IK BEN ER OOK NOG IN GEWEEST MET MIJN OUDERS, EEN PAAR DAGEN VOORDAT DE SLOOP GING PLAATSVINDEN, IN 1964, HEB ZELFS NOG EEN PLAATSBEWIJS VAN 5 CENT EN 25 CENT.
OOK MIJN OVERGROOTOUDERS ZIJN VANUIT DE MARIA MAGDALENAKERK BEGRAVEN.