Bieb

Auteur: Paula

Jemig, jij bent wel de laatste die ik hier verwachtte zeg.
Je kent me vast niet meer ik was altijd samen met Ine in Incrowd, mijn naam is Paula. (allebei lang blond haar)
Jij had vriendin Jolanda, en vriend Andre Mol , die keek altijd heel broeierig om zich heen, velen vonden hem maf. (wel goeie kop had ie)
Jullie waren op een dag ineens "de baas" en toen mchten Ine en ik er niet meer in............nou jaaaaaaaaa, wij waren woest maar dachten ook: verrek maar dan. haha. (weet de reden niet meer, jij was kwaad om iets wat wij gezegd zouden hebben)
Ine en ik gingen o.a. om met Henkie Buis, Rob Tamminga, Ronnie Haanstra (overleden in 1972) en Rick Raggers, Roel Steenbergen o.a.
Verder herinner je je vast nog wel Jopie Hessels enzo.
Weet niet meer wie vijanden waren van wie!
Ja, Incrowd in de Diderostraat, ik werkte daar bij de woningbouwver, die zat er aan vast.
Het was toch een toffe plek voor ons toen, leuker dan Utopia eigenlijk.

Carla, ben jij soms de zus van Max (motormuis)?? Je weet zoveel nog van die tijd, laat maar horen als je wilt. Altijd leuk.
Komt er weer van alles boven.

groetjes