Zelf een foto plaatsen

Uploaden van een afbeelding Voor iedereen die zich aangemeld heeft en daarna ingelogd is.

Op donderdag 7 oktober 2010 is onze website verbeterd. Heeft u er al wat van gemerkt? Nee? Dat is prima, dan werkt alles naar behoren.

U kunt nu zelf - in een reactie onder een verhaal of onder dit bericht - één of meerdere foto's op onze website kunt zetten?

Daarvoor moet u zich wel eerst aanmelden. Klik op 'Aanmelden' rechtsboven en tik uw naam (of een alias), uw e-mailadres (2x) en een zelf te kiezen wachtwoord. Als u dat gedaan heeft krijgt u automatisch een e-mail waarin u uw aanmelding kunt bevestigen.

Als u die aanmelding bevestigt dan kunt u nog wat meer over uzelf invullen. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Daarna kunt u foto's uploaden naar onze website door in het reactievak onder een verhaal of een bericht te klikken op 'Voeg een afbeelding toe'. Er verschijnt dan een klein schermpje. Klik op 'Kies bestand' en zoek op uw eigen computer de digitale foto op.
Er verschijnt een nieuw scherm. Heeft u de foto gevonden en uw keuze bevestigd, dan klikt u op 'Voeg toe'. Daarna vult u alle gegevens in. Bent u klaar, klik dan op 'OK' en uw foto is gepubliceerd.

Dus ga op zoek naar mooie oude foto's en laat iedereen digitaal meegenieten.
Heeft u mooie foto's die niet direct aan een verhaal of bericht te koppelen zijn, zet ze dan in de rubriek 'Foto's'.

Wanneer u later nog één of meerdere foto's op onze website wilt plaatsen hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Gewoon rechtsboven klikken op 'log in' en inloggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord en u kunt in een reactie een foto toevoegen.

De spelregels:

- Plaats alleen foto's van uzelf of van iemand die daar toestemming voor heeft gegeven.
- Vermeld altijd de bron: eigen foto, foto van internet (met url), foto uit collectie van ...
- Noem zo veel mogelijk plaats, datum, fotograaf en wie of wat te zien is op de foto.
- En de foto moet gaan over iets of iemand uit Amsterdam-West.

Werkt er iets niet goed of begrijpt u het niet, stuur dan een e-mail naar redactie@stichtinggeheugenvanwest.nl.

bert klop

geuzenveld 1968

leuk dat er nu ook fotos geplaatst kunnen worden. in albums en schoenendozen moet nog een schat aan historische fotos te vinden zijn.

Jan van Zijp

Speelplaats Nico Snijderstraat