Re: nogmaals een verzoek

Auteur: Kees

Heidi:
Hallo iedereen,
lees met veel plezier de stukjes die geschreven worden over de buurt. Wil nog maals eens vragen of iemand iets weet over Eddy(Edje) Meijer. Zijn moeder heette Linda ofzo?? en was getrouwd met ene Frits Meijer(deed iets in witgoed?)
Zijn moeder is daarna getrouwd met een Joop Doorman en die moeten samen een nachtcafe hebben gehad. Weet in ieder geval dat Eddy in de kinkerstraat heeft gewoond. Zou heel graag wat informatie willen hebben omdat ik vermoedelijk zijn dochter ben. tja zeg het nu maar want anders krijg ik misschien helemaal geen reactie. Hij moet nu ongeveer 41,42,43 jaar oud zijn.
Misschien dat iemand enige informatie voor mij heeft. Zou ik heel erg leuk vinden. Ook al is het maar een beetje, is toch beter dan niks.
Of als iemand iets weet van een andere site waar ik misschien wat info zou kunnen krijgen, graag.
Alsvast bedankt voor als iemand mij iets zou kunnen vertellen.