Re: roel de jel (helaas overleden) + wat extra familieleden voor de lijst

Auteur: kees bourquin

van klooster:
mijn oma en opa woonde in de jacob til straat en roel de jel is mijn oom en is een paar jaar geleden bij een verkeersongeval om het leven gekomen. mijn opa en oma hadden een groot gezin bestaande uit 8 kinderen.U kunt de volgende namen ook nog aan de lijst toevoegen:Annie de Jel, Aaf de Jel, Thea de Jel, Sonja de Jel, Marjan de Jel, Roel de Jel (overleden), Rina de Jel.Veel succes met het bijwerken van de lijst.Redactie: namen zijn toegevoegd

hallo ik ben kees gecondeleerd nog schrik er wel van heel erg zelfs ik ging vroeg veel met roel om kwam ook vaak bij hem thuis bij zijn ouders nog boven op zolder was een leuke tijd maar ben later door verhuizing alle contactenverloren maar was een leuke tijd ben blij dat ik ze gekent heb veel sterkte verder en groetjes keees een oude kennis