Re: Re: Re: Re: Re: Re: Namen van de Dr. H.Colijnstraat bij de bakker

Auteur: Lilly Scheffer

Aart:
Re: Re: Re: Re: Namen van de Dr. H.Colijnstraat bij de bakker:> Rene de Bruin:> Loes:Bianca:> Ina:> Ik las net een aantal namen bij de Dr. H. Colijnstraat, heb daar zelf ook mogen wonen ,maar mis daar was de familie de Zwaan, Fam Huisman, Fam. Nollet, Fam. Koeslag, Fam. de Ruig, Fam de Haan, Fam. v. Veen. Leuke site om nog eens te zien wie bij mijn jeugd aanwezig was.Hallo Ina wat dacht je van de fam Brugman?Marijke en BiancaRedactie: alle namen zijn verwerkt.NB. Wanneer er al een familielid in de lijst staat wordt de 'familie' niet meer apart genoemd.En wat denken jullie van de fam. Toering, Termars, Bleije, De Jong, De Bruijn, Stegenga, van Harlingen, CopierHee wat leuk die namen hierIk heb ook in die straat gewoond op nr 126In ons portiek woonden de families van Harlingen , Koeslag , Bole , de Jager , Bleije , Funcke en van LentDe meeste van ons wonen nu in Almere net als ikzelfMijn vader en moeder leven niet meerMijn zusjes Sylvia en Gerda zijn ook overledenGroet van Rene de Bruinp.bruinkraak@upcmail.nlRedactie: alle namen zijn verwerkt.

Dag allemaal,
Ik wil reageren op de fam. Toering ( Colijnstr.) Roelof, Harry en Wim. Wie heeft