Re: good old days

Auteur: null

hallo, Mijn naam is Ben Gaiilard en heb vanaf 1955 t/m 1967 in Slotermeer gewoond in het Jan Cupidof 5Hs bij het haventje van de Sloterplas. Het haventje was er toen nog niet en de kademuren van de Sloterplas waren nog in aanbouw.Ik kan mij nog het zwaailicht van het Oude Schiphol herinneren welke je in slotemeer kon zien als het donker was. Ook zag je overdag de vliegtuigen achter de dijk van de sloterplas verdwijnen. Als kleine jongen dacht je daar moet ik ook naar toe maar we hebben het nooit gehaald want het was toch wel een heel eind lopen. Op de Rendorpschool gezeten en in de laatste jaren bij juffrouw Kat. Heb een fijne tijd op school gehad en in Slotermeer maar zou er nu niet meer kunnen wonen want er is zoveel veranderd.