Re: Pullup

Auteur: null

> Fred:
> Hoi Ingrid. Een bandje weet ik wel te noemen dat in Utopia speelde nl. mijn eigen bandje Space 7 . Meer bandjes kan ik me, even snel, niet meer herinneren.
> Bij nadere inspectie van het jongerenblaadje PULLUP zie ik op de back-cover "sinds 12 september 1970" staan dus dat zal dan wel de "officiele" oprichtingsdatum zijn. In Juli en Augustus 1970 ontstonden dan de plannen daartoe.
> Onderwerpen zoals boekbesprekingen, aanvaringen met de jeugdraad, maatschappelijke vraagstukken, gedichtjes, de eerste mislukte poging om een popfestival in Geuzenveld te organiseren (de politie zou niet voldoende capaciteit hebben om alles in goede banen te leiden) enz. enz.passeerden o.a. de revue.
> Om het blaadje maar enigszins volume te geven (er was altijd gebrek aan kopij) werden er door Utopianen ook allerlei flauwekul dingetjes in geschreven die natuurlijk uitstekend pasten bij de anarchistische en vrije geest van die tijd . Als ik het nu lees denk ik; wat een stelletje (belegen) puberende, fanatiek tegen de maatschappij aanschoppende kleuters waren we eigenlijk in die tijd (dat dacht ik overigens volgens mij in die tijd ook al, maar goed....). Maar we waren ook wereldverbeteraars, idealistisch en verontwaardigd over het onrecht wat nou eenmaal altijd in de wereld aanwezig is.
> Ik ga eens informeren of de PULLUPjes op GvW geplaatst kunnen worden.

Hoi Fred de namen van de bandjes die er speelden weet ik niet meer heb je in Utopia gespeeld met je band ? zijn er foto's van?
zelf ging ik niet naar de mis en van blowende jongeren in bontjassen kan ik me niets meer herinneren wel dat ik en meiden uit mijn buurt daar heen om naar bandjes te luisteren en dat het er blauw stond van sigarettenrook.