Schoenmaker Fontijn?

Beste Gerard,
Met jouw voorstelling van zaken ben ik het niet eens. Misschien heb je wel gelijk, maar ik herinner het mij anders. Op de hoek van De Rijpstraat en de Bestevaerstraat, zat schoenmaker en verkoper Wedekind, die werd al vrij vroeg in mijn jeugd weduwnaar en bleef achter met een dochter die ongeveer de leeftijd van mijn zus heeft. Meer naar ons toe zat eerst een oude grijze man, die later werd opgevolgd door zijn zoon Roel van Lent. Roel was ook weduwnaar met een aantal kinderen en hertrouwde later met een vrouw die op De Rijpgracht woonde. Dat zijn vader wellicht ook in de reparatiewerkplaats woonde weet ik niet, Roel niet die woonde volgens mij ergens in de Jan van Galenstraat. Zo is het volgens mij. Een andere Fontijn, geen familie, woonde aan de overkant van de gracht. Meer kende ik er niet.