Re: fam. Kegels

Auteur: null

joop jansen 32:
Hallo Wilma,Inderdaad zijn wij zijdelinks familie van elkaar.De jongste broer van mijn tante heette Dik en zijn vrouw heette geloof ik Dikkie en vond ik,als knaap van 13 a14 jaar een flinke knappe vrouw.Dan had je een ome Jan en had ,als ik mij nog herinner een invalide vrouw welke tante Emma heette en woonde aan de spoordijk.Tante Katrien met een ome Willem,die scheepsklinker was en voor de oorlog al een motor had.Tante Fie met ome Simon,die bij de gemeente reiniging werkte en haar jongste dochter heet Fieni.Mijn nicht Rietje,is weduwe en een maand ouder dan mijn persoon,woontin IJmuiden en haar broer Adri,heet inmiddels Arie,woont in Amsterdam.Mijn ouders hebben met deze fam.Kegels omgegaan en zodoende weet ik vrijveel over deze ,dus die van jou, familie te vertellen.Rietje en mijn persoon zijn in 1932 geboren,dus reken maar uit ,hoe oud wij nu zijn. groetjes Joop Jansen 32

Hoi Joop
Ben naar de begrafenis van tante Marie geweet in 1985 of 1986 en zag daar
ome Dirk die precies op me vader leek.
Dat was schrikken was pas 8 dat me vader stierf ik heb nog een halfbroer zoon van me vader uit zijn eerste huwelijk de oudste dick is overleden een goeie vriend van Arie.
Tante Marie en ome Arie gingen we vaak heen heb nog fotos ons en hun in st Maartenzee>
Dick heeft bij tante Marie en ome Arie gewoont e zou nu 74 geweest zijn>
Een aantal jarn geleden zijn Rietje en Arie nog bij me gweest heb tot drie jaar terug Arie nog veel gesproken aan de foon>
Geloof niet dat de Kegels erg familie band heeft>
Ik weet zo weinig tante Bet Ome Bram ome piet
tante Katrie tante MIna Tante Dickie was getrouwd met ome Willem en woonde toen in Den Haag.
Tante Fien ik was het knuffeltje van de famile.
Maar toen me vader stierf was alles weg opeens.
Vandaar mijn constante nieuwsgierigheid naar de familie zal wel nieuwsgierigheid zijn of gewoon de 50 hebben gehaald ik weet het niet .
Ik vind dit zo leuk zolang geleden>

Heel veel groetjes van Wilma Kegels