kleuterschool Legmeerstraat

Auteur: Rita Austmann

Ik heb ook op die kleuterschool gezeten vanaf dat ik 4 werd in 1951. Ik herinner mij nog juffrouw Wezemael of Wezemaal en ik herinner mij ook nog dat zij jarig was op 17 mei. Herinnert iemand deze juffrouw? Ik woonde toen aan de Schinkelkade 44 ''' Sinds 2 jaar woon ik in Slotermeer aan het Confuciusplein. Dat plein heeft dan wel een opknapbeurt gehad met een nieuwe voetbalkooi, maar dan heb je het ook meteen gehad. En er is nieuwbouw gekomen maar voor de rest is er totaal niks te beleven. Nog steeds geen supermarkt dat wel de bedoeling was gelijktijdig met de oplevering van de nieuwbouw, maar niemand wil op die hoek een winkel meer gaan beginnen, ook de Lidl niet meer, terwijl die nieuwbouwruimte nu al twee en een half jaar leegstaat. Twee weken terug is dit nog door 33 krakers gekraakt maar gelukkig kwam er veel politie om hun eruit te jagen en er een paar op te pakken.