Re: Re: FRED KLETON

Auteur: henny jonkman

Leon de Laat:
henny jonkman:Van landelijke zoekkcollega Kitty de volgende info ontvangen:Via Kamer v Koophandel (vervallen handelsnamen):Marco Wim Kleton(1970), Kleton Beveiliging , Rembrandtweg 274 , 1181 HA Amstelveen , 06 - 27 38 60 71Oud vestigingsadres: Dirk Sonoystraat 169 , Amsterdam(dit moet een familielid zijn)Als de gezochte Fred Kleton de volgende is:Fred Hermanus Kleton (1954), dan is hij getrouwd metCatharina Johanna in den Berken (1958)Groet, Leon de Laat

hoi leo, ik heb dat nummer proberen te bellen,maar dat is buiten bedrijf.en ik denk ook niet dat hermanus de goede kleton is,want voor zover ik me kan herrinneren is fred in 53 geboren,hij was 2 of 3 jaar ouder dan ik.ik heb wel een adrie kleton gevonden in groningen,die in slotermeer op school heeft gezeten. ik heb haar op facebook een berichtje gestuurd,maar nog geen antwoord gehad. het blijft spannend.