Re: huttenkase?

Auteur: Elly Moring (Kooijman)

Aad Kooijman:
Na jaren een groot geheim met mij mee gedragen te hebben kan ik eindelijk schoon schip maken .
Want het misterie van de huttekase moet maar eens echt ontrafeld worden en de daders postuum gestraft (of geridderd).
Het was nl zo dat de dag voor het betere huttekase gooi en smijtwerk waar ondergetekende in samenwerking met ene Henry Mendel en de alom bekende J vd B (jantje van der Belt).
Er bij het Leger Des Heils gebouw om de hoek een braderie was geweest waar er ook een pallet huttekase was .
Deze was schijnbaar over en in de onschuld van de heilsoldaten was deze op de stoep van het leger des heils gebouw gezet.
Welk een naiviteit.
Want bij het verlaten en het huiswaarts keren van ondergetekende en de eerder genoemde H.M zagen wij die kosterlijke berg staan en konden wij het niet laten om er eens eetje te lanseren.
een pracht effect dus een stapel mee terug genomen en bij boedha gooien geblazen,
De pret was groot en als er ongein was kon je ook op JvdB rekenen .
Dus binnen no time waren alle stapels gehaald en over het hele pleintje voor de boedha gesmeten wat een wat winters
effect te weegs bracht .
Politie bezoek kon dus niet uitblijven en of wij het roken namen wij de benen .
Op afstand hebben wij nog gezien dat de hr Jvd B wat minder fortuinlijk was hij mocht even fijn mee naar het bekende bureao LODEWIJK V DEYSSELSTRAAT.
Uiteindelijk is alles met een sisser afgelopen .
Moet wel gezegd worden dat het desbetreffende straatje enpleintje voor boedha nog zeer lang naar een vreemde kaaslucht heeft geroken.
Er is een zware last van mijn schouder nu ik dit heb verteld en hoef ik niet meer naar therapie.
Ik heb er alleen een ding aan overgehouden en dat ik van mijn leven geen huttekase meer kan zien laat staan ruiken.
De enigste die ik dit verhaal heb verteld is de hr P.P En die kan zwijgen dat blijkt.
Zo hierbij heb ik dus persoonlijk het "HUTTEKASEMISTERIE " onrafeld en bied ik na al die jaren ECHT mijn Excuses Mooi niet aan . WANT HET WAS LACHEN>

Ja dat is nu mijn broer: Groeten Elly