Re: Dr.H.Colijnstraat rond de bakker

Auteur: peter koeslag

Japie:
Ik kom deze site ineens tegen, wat leuk. Wat een herinneringen.
Ik mis nog veel namen uit de Dr.H.Colijnstraat. Als iemand nog kan aanvullen dan graag. Fam. Bole met drie meiden die altijd spelletjes verzonnen voor de hele straat en de eerste jeugdpraatgroep op straat van Geuzenveld hadden. Heel gezellig.
Trudie Brilman waar ik nog stilletjes een beetje verlieft op ben geweest.
Fam ten Have met zoon Jonny. Fam Lelievelt met twee lange zoons, Fiesenmakers. Gerda de Ruig en Bianca Brugman ook nog van die kalverliefdes.
Maarten de Jager ( pompie ) en wie hoorde ook al weer ook tot dat boeven-clubje van (Koetje) Robbie Koeslag ? En dan Hr.en Mevr.Bons die lieve oudjes. En wie vult nog even aan in de straat vanaf de bakker tot het park tot nummer 130 ? Eigenlijk zou ik al die mensen nog wel eens willen zien.
En dan nog bij de bushalte Ansje de Vries met haar strenge moeder waar ik een beetje bang van was. En dan juf Bergveld om de hoek.
Ik ga het volgen beste Geuzen.
Redactie: de genoemde namen zijn toegevoegd.