Wat een mooie herinneringen!

Auteur: null

Als wij van de redactie goed naar het Gastenboek kijken worden we erg vrolijk. Wat een mooie verhalen en herinneringen. En eigenlijk zouden al die verhalen van jullie mee moeten dingen naar de hoofdprijs van de grote foto- en verhalenwedstrijd van het Geheugen van West en de Westerpost. Een integrale publicatie van het ingestuurde verhaal in de Westerpost (alle drie de edities). Stuur daarom de herinneringen die jullie met zoveel liefde in het Gastenboek plaatsen (vooral blijven doen!) ook naar ons e-mailadres in een mooi Word-bestandje. Ook worden er mooie prijzen over Amsterdam Nieuw West weggegeven. Ons e-mailadres: geheugenvanwest@planet.nl. Zie voor meer informatie het artikel op de homepage (bij Nieuws).