Re: poeziealbum

Auteur: Channah van Straaten

Marth Timmerman:
Bij ons thuis ligt het poeziealbum van Joke Diephuis destijds woonachtig Lodykestraat 2 Amsterdam West. Een latere kaart verwijst naar Linnaeushof 60 Amsterdam Oost. Hoe het bij ons terecht is gekomen weten we niet meer. Maar misschien is het leuk als het weer bij de eigenaresse terug gebracht wordt.Wie o wie????

Dag Marth,
Wellicht heb je iets aan deze site: http://binnekiekedotcom.wordpress.com/annas-poesie-asiel/ Jaren geleden zocht collega/vriend Martie woudhuizen (succesverhaal op de site) naar Annemarie Bolding, van wie hij het poëzie-album had gevonden. Ik heb hem daarbij geholpen, en onder andere een oproep gezet op een site -http://members.chello.nl/j.veldhoven/blad213.html - die of niet meer bestaat of veranderd is in bovengenoemde site. Hoe dan ook, al onze zoektochten leverden niets op. Totdat ik na jaren een mailtje kreeg van de halfzus van Annemarie. Nu ja, dat kun je allemaal lezen op die site.

Succes, en groeten van Channah