Re: Re: Zoek Gerard die vroeger op de Vespuccimarkt werkte

Auteur: Janny de Bock

Irene Wouters:
Elma:Regelmatig hadden mijn moeder en ik het over Gerard die ongeveer 35 jaren geleden de stallen opbouwde en afbrak op de Vespuccimarkt. Jaren heeft mijn moeder op de markt gestaan met BH's ed. Helaas is mijn moeder 4 jaar geleden overleden, dus zet ik de zoektocht nu alleen voort, Veel meer dan zijn naam, leeftijd rond de 55 zal zijn en toen een hele mooie zilver grijze bouvier had en op (kick)boksen zatWeet iemand hoe het hem vergaan is.Inden iemand iets weet wil je dan zo viendelijk zijn een email te sturen. Mijn mail adres is: ekoppedraaijer@tele2.nlIk weet wel wie Gerard was. Wij hadden een slagerij aan de vespuccimarkt en woonde in de Marco Polostraat boven die ruimtes waar die stallen van de markt gestald werden. Het was n aardige jongen, altijd vrolijk!

Hoi Elma,

Toevallig weet ik heel goed wie jij bedoeld.