Constateren

Auteur: null

Beste Cor, bedankt voor je reactie maar wat ik doe heet niet discrimineren maar constateren. Ik heb nog genoeg kennissen in de Westelijke tuinsteden wonen om te horen hoe het er daar werkelijk aan toe gaat. Deze mensen hebben er vele tientallen jaren met heel veel plezier gewoond maar zijn nu verreweg in de minderheid en doodongelukkig met hun "nieuwe buurtgenoten". Onnodig te verklaren hoe dat nu komt lijkt me. Mensen die dit soort terreurtoestanden bagataliseren zijn in mijn optiek dus struisvogels die uit angst hun kop in het zand steken, en dan heb ik het niet alleen over de bewoners maar ook over de stads- en wijkbesturen die alles wat krom is recht praten. Even één voorbeeldje, het Sloterparkbad is een tijdje gesloten geweest en ik meen mij te herinneren dat dit niet vanwege schoonmaak werkzaamheden was, alhoewel......()