Melklevering tijdens vakantie de Kort

Auteur: Ria Heijma

Okko, natuurlijk mag jij Piet en Ria zeggen. We vragen ons af hoe oud jij was toen je Piet ging helpen in de melkwijk. Wij zijn blij dat je het een leuke tijd vond. Jose was de dochter van de buren, Jose Breider heette ze. De brand bij de Mos herinner ik me nog goed. Ik zie die mensen nog in paniek op het balkon staan. Jij verhuisde in 1967 naar Osdorp, wij in 1968 naar Hengelo. Logisch dat je elkaar dan uit het oog verliest. Van wat er daarna in Geuzenveld allemaal veranderd is, weten wij niets. Wij komen er nooit meer. Ook wij hebben brand gehad. We hebben totaal geen foto's meer en dus worden de herinneringen ook minder. Maar op deze (leuke) manier komt er toch weer het een en ander terug. Het is inmiddels 45 jaar geleden dat we daar vertrokken.
Groeten - Piet en Ria Heijma.