Melklevering tijdens vakantie de Kort

Auteur: Ria Heijma

Okko, wat heb jij een fenomenaal geheugen. En dat terwijl je pas 12 jaar oud was in die periode. We zijn inmiddels toch wel erg nieuwsgierig geworden wat er van jou terecht is gekomen. Woonde je vroeger in de Dirk Sonoystraat? Onze kleindochter Silke van 11 (dochter van René) die heel veel sproetjes heeft, heeft ons op deze site attent gemaakt. Had jij vroeger ook niet heel veel sproetjes?
Thea heette Thea Bolen. We hebben ook nog een Limburgs meisje gehad, waarvan ik de naam vergeten ben. Een lang blond meisje.
Nee, ik kan je helaas niet helpen aan foto's, van wat dan ook, uit die periode. Verder hebben we de brand letterlijk en figuurlijk overleefd hoor. Alles is weer goed gekomen. De foto van de melkkar in Geuzenveld die ik op deze site zag (waarvoor onze dank) , is niet van de melkkarren die wij hadden. Wij hadden bruine elektrokarren met rolluiken aan beide zijden.
Wij zin inmiddels 71 en 72 jaar - dus jij komt pas kijken. Wij hebben 1 grote hobby, we reizen heel erg veel.
En de kapotte flessen, het zij je vergeven!!
Groetjes - Piet en Ria Heijma.