Importeren

Auteur: null

Kan iemand mij vertellen welke idioten het in hun hoofd gehaald hebben om al onze grote steden vol te proppen met mensen die uit totaal andere culturen komen?Er is vaak niet eens werk voor die mensen. Zeker niet omdat ze vaak nauwelijks een opleiding hebben (de norm van onze maatschappij). En die krijgen ze ook nauwelijks want over een paar jaar moet je een HBO opleiding hebben om achter de kassa bij Dirk van den Broek te zitten. Dat is de tever doorgeslagen diplomaatjesgekte waar Hollanders dol op zijn. Inmiddels gaat dat ook ten koste van de economie, want laag opgeleiden durven niet eens meer te solliciteren.
Als de grote steden wat eerder waren begonnen met het saneren van hun buurten waren er nooit zoveel oorspronkelijke bewoners weggetrokken naar plaatsen als Almere, Lelystad , Zoetermeer en noem ze allemaal maar op. Maar de buitenlanders zijn wel goed genoeg om de krotjes te bewonen. Ach ja, discriminatie is tenslotte een Nederlandse uitvinding niet waar!
Waarom moeten onze oudjes nog een cultuurschok meemaken, waar is dat voor nodig? En dat massale van die import. De beleidsmakers
kennen dit niet natuurlijk want die wonen ver van de grote steden in hun knusse villaatjes. Of in de buurt van Brussel. Ik ga Amsterdam niet meer in, kijk wel uit. Woont me net iets teveel hajes.