Re: Re: Ko Berendsen

Auteur: P. Kentin

Piet Kentin:Zojuist gelezen dat mijn vroegere vriend Ko Berendsen in agustus plotseling is overleden. Doet me wat ondanks het feit dat ik Ko al 40 jaar niet meer gezien heb. Oude beelden komen weer boven als ik aan Ko en zijn familie denk. Veel broers en zusters en hele aardige ouders. Zou willen weten hoe het met hen gaat. Is er iemand die daar iets over kan vertellen?
Hallo Piet, Mijn broer Gerard is bevriend geweest met Nol berendsen. Ikzelf heb bij Marijke Berendsen in de klas gezeten op de lagere school. Er ging een schok door me heen toen ik jouw verhaaltje las. Inderdaad hele leuke ouders. Vader was buschauffeur. Het toeval wil dat ik jou ook ken van de tijd dat je met de melkboer op stap ging en in de Cornelis Vriendtstraat bij ons aan de deur kwam. Ik ben nog bij jou thuis geweest voordat jullie naar Terneuzen verhuisden. Ik vind het heel frapant jou op deze site te mogen ontmoeten en krijg er ook wel een beetje kippenvel van. Hoop nog iets van je te horen. groetjes Trees Hogendoorn.

Hallo Trees, sorry dat het wt langer geduurd heeft maar op de ene of andere manier was het me niet eerder gelukt om contact te maken. Leuk om te lezen dat jemig nog kent uit de tijd van de " melkboer". Klopt inderdaad, helaas kan ik me jou niet herinneren. Woon je nog in Amsterdam en hoe ziet jouw leven eruit? Trouwens op ons eerder stukje een reactie gelezen van Marijke Berndsen. Zou het leuk inden om ook met haar contact te maken. Groeten, uit Terneuzen. P.s. We zijn toen inderdaad verhuist maar niet naar Terneuzen maar naar Gent. leuke stad....