Fred de Jong

Hallo Fred,
Ondanks dat we niet zo dik bevriend waren, herinner ik me jou nog goed. Leuk om een reactie van je te lezen. Eerst even wat recht zetten, 'Het Geheugen van West' is niet mijn website, ik heb een aantal stukjes aangeleverd, die allemaal een plek op deze site kregen. Ik heb er zelfs een eigen pagina aan overgehouden. Zoek die maar op, je zult er een heleboel van herkennen, denk ik. 'Ga zo door', schrijf je. Enige tijd geleden heb ik echter besloten, dat ik me niets interessant meer wist te herinneren. Toevallig vorige week leverde ik echter een nieuw item in. Zie de homepage. Sinds er in 2000 ongeveer, een nostalgische ader bij mij opensprong en me realiseerde wat een geweldige jeugd ik heb gehad, schreef ik over mijn jeugdjaren. Ook zocht ik weer vrienden van vroeger op, zo ontmoet ik een paar keer per jaar Jan P. en Joop R. weer. Net als toen is het steeds weer lachen, gieren en brullen, onze echtgenotes zien het vertederd aan. Ook de door jou genoemde Peter en Dick, heb ik contact gehad en via de social media, horen we nog wel wat van elkaar. Jou herinner ik me als een plezierige druktemaker, die in de haven werkte. We hebben het nog wel eens over je, als lid van de club die zich verzamelde in de Karel Doormanstraat, hoek Bestevaerstraat. Ramon S. meent je zelfs te herkennen op een foto van de Kampclub. Volgens mij ben je daar echter nooit lid van geweest. Maar zo zie je. Mijn email adres is: fred@fontijn.nl, dat is makkelijker converseren dan via deze website, ik woon al bijna veertig jaar in Drenthe. De redactie van deze site heeft jouw reactie ook gebruikt om nog maar eens reclame er voor te maken.
Groet