Vernieuwing

Auteur: Fred Fontijn

Gisteravond keek ik naar DWDD, daar vertelde dat jongetje die zoveel van ICT weet, dat mensen een hekel hebben aan veranderingen. Microsoft komt vandaag met een nieuw besturingssysteem. Hij verwacht dat er niet veel van verkocht wordt, al is het nog zo'n fantastische vernieuwing. Ik moest direct aan 'Het Geheugen' denken. In het nieuwe jasje kan ik maar moeilijk de weg vinden. Mopperend kijk ik af en toe of het al beter is. Gelukkig las ik dat er nog steeds aan gewerkt wordt en dat het allemaal goed komt. Daar kijk ik dan maar geduldig naar uit. Over twee jaar lach ik waarschijnlijk over mijn gescharrel, tenslotte ziet het er best mooi uit. Uitleg over de nummertjes in de balkjes krijgen we ook vast nog wel. Ik heb er wel vertrouwen in!