Re: prof dr ovide decroly school - cort v.d. linde

Auteur: john

john f de kok sr:
zoek naar klasse foto(os) gemaakt in de klas van juffrouw H.C. De Haan
(gien) groep F , jaren 1964 - 1968 , prof dr ovide decrolyschool
aan de kort van de lindekade - geuzenveld

jufrouw de haan..volborstig!!!!! meester wingelaar...meester resler.meester jung..juf kap??de gim meester???de houte schoolen!!!de speel plaats.. en het over de grens gaan???snoep kopen..was lol.!!!!.hennie slootjes... martin?? stef van gulden ..robbie..martn?? peter vaber pfffffff..andre???..en ik op de zundapp met me 14 jaar..!!! lol was dat dat???irma ladoes???de tandarts prrrrrrrrrrrr..brechtje kouse..mooie tijd daar gehad !!! zeker weten..!!!! ron aalberts ..en zus!!ik heb ook veel in de hoek gestaan daar..en de visjes op de gang was altijd spannend..!!!!alleen als de tand arts kwam ???was ik mooi weg daar..!!!!er zijn nog foto.s van die tid daar,,,op school bord .nl
dikke pakkers van mij!!! john rijmers..op hyves !!musikae-123..op face boek ..musikae.. email is jrijmers@hotmail .com

love to you!!!!from the hart!!!!!altijd in mijn herinnering!!altijd in het hart ..xxxxxxxxxx