Re: Re: Re: Dr H Colijnstraat

Auteur: Guus Schoumacher

Anita Schuring:
Guus Schoumacher:Anita Schuring:Per toeval kwam ik deze site tegen, en wat is dat leuk !!Alle herrinneringen van vroeger komen weer bovendrijven,Wij : vader Rein Schuringmoeder An Schuringen ik Anita Schuringwoonden in de dr H Colijnstraat 224 - 3hoog van 1958 tot 1970ik zat op school op de burg.van Leeuwenschool.In de zomer hielden we een voetbaltoernooi van straten tegen elkaar in het park,altijd buitenspelen : de zandbak en t basketbalveldje, schaatsen, vissen, rolschaatsen,steppen, zelf gemaakte karren zoveel deden we toen op straat en in t park.Geweldig fijne jeugd gehad.hallo anita ik ben guus schoumacher ik woonde op 218 hs kan de naam schuring vaag herinneren maar niet echt plaatsen welk portiek woonde jij ?
Hallo Guus, de naam Guus komt me ergens wel bekend voor maar weet ook niet precies waarvan, ik woonde in t eerste portiek op de hoek , daar zat ook rijschool Collewijn. Heb jij daar lang gewoond ? ik van 1958-1971

he anita leuk dat je reageerd go je woonde dus op de trap bij de fam lodewijckx rooije ruud hans sjaak denk dat je recht boven fam visser woonde ben vaak op de trap geweest dicky lodewijckx was mijn beste vriend ! ik woonde een portiek verder heb er van 58 tot 75 gewoond moest toen in het leger ik denk vaak aan die tijd