Re: Re: NIEUWE NAMEN GEUZENVELD EN VERBETERINGEN

Auteur: Raymond Rijnders

Regina de herder:
Raymond Rijnders:Hallo mijn naam is Raymond Rijnders uit Brabant.Heb vanaf 1954 gewoond in de Cornelis Vriendtstraat 25 te Geuzenveld. Hele jeugd aldaar doorgebracht. Dus kan heel wat namen toevoegen en verbeteringen aangeven.NAMEN:Raymond RijndersRidgeway RijndersFranklin RijndersVrienden:Douwe KokDikkie KokKokkie KokRoy SlijpeRita SlijpeFrank Slijpe (overleden)Jeffrey SlijpeGreta SlijpeRalph KeunigVita Keunig (overleden)Dandry KeunigPeter KeunigHans van ParerenPeter van ParerenHans BergenEls OoijenFrans Oijen (overleden)Gonnie GerritsenBennie GerritsenFrns GerritsenMario BosEdith VosVentje RahderFreek RahderPieter RahderJan Rahder (poeleke)Koos OverTonny de BeerHetty de BeerSylvia WensveenEdu PostumusFonny PosthumusEdith PostumusRonnie Rundberg (overleden)Gerard RundbergEdje Rundberg (overleden)Christiaan RundbergTonnie van NoordenMarijke van NoordenJoke van de SchoorMeisjes de KoeRonnie KillekensSanti LazaraWim HemingRoy WoesthofMichel Harmsen (vriend)Robbie Koeslag (vriend)helaas overledenStefan TinkelenbergArthur TinkelenbergAstrid RijndersJane RijndersHumprey RijndersGerrit de Herder (oude schoolvriend)Marion van Dijk (inmiddels mijn echtgenote)Jeanette van DijkBea ScheenWillie VosNanda VosRedactie: lijst is verwerkt.
Gerrit de Herder was mijn vader en zo heet ook mijn broer. Wij woonden in de Frederik van Dorpstraat tot ongeveer en vanaf 1960 , maar misschien wel eerder

Dag Regina,

Wat toevallig, ik hoop, dat jouw vader Gerrt de Herder ook een vriend as van Robbie Konijn. ls dat zo is, dan heb ik de juiste Gerrit de Herder in beeld. Gerrit zat altijd naast mij in de schoolbank op de lagere school. Dit was de Dr. Alphons Ariens school. Als het zo is, doe hem dan de groeten van mij. Ik weet niet of hij zich mij nog kan herinneren. Ik heb nog wwel schoolfoto's uit die periode. Groeten Raymond.