Jammer die kleinzielige reacties.

Auteur: null

Jammer dat het gastenboek zo vervuild wordt met reacties als die van Jaap en Johan en nog een paar anderen. Zolang je respectvol met elkaar omgaat mag je in het gastenboek schrijven. Als je iemand gaat beledigen is je reactie verspilde moeite. Negatief hoeft niet beledigend te zijn. Ieder mag zijn/haar eigen mening hebben zolang je die op een fatsoenlijke manier poneert.
Ik lees de verhalen met veel plezier en probeer me er iets bij voor te stellen. De opmerkingen van een aantal 'lolbroeken' proberen van deze site iets te maken waarvoor ze niet is opgezet, ga iemand anders vervelen met jullie flauwe opmerkingen er zijn toch meer dan genoeg van die gastenboeken voor jullie . Daar doe je niemand kwaad en kun je je uitleven zonder dat je iemand beledigt of kwetst.