Ortelius str in de oorlog

Auteur: John de Waart

Mijn naam is joop de Waart en schreef twee jaar geleden een verhaal over de oorlog in de Ortelius str A'dam West, www.geheugenvanwest.nl/page/13923/nl en zo zijn er vele verhalen over die tijd. Woon nu al 53 jr in Melbourne Australia en zo nu en dan kijk ik nog wel eens in het geheugen van West en vond het artikel van Volta Theater met verzoek " hoe was het in jouw buurt in de oorlog "
Nu mijn vraag is ik kreeg te horen van een familie lid dat mijn verhaal in een krant ( buurkrantje zeker dat was vorig jaar ) stond vermeld en iets te maken had met een theater. Zij herkende mijn naam en woonplaats en die krant helaas heb ik nooit ontvangen.
Is het mogelijk dat het iets te maken had met het Theater Na en Dam en A'dam bevrijdingsfestival?? Als u er weet van heeft over die krant zou u mij een regeltje willen emailen en mij laten weten of ik er totaal naast sta. Maar dan alles is mogelijk en is die krant nog te achterhalen op het internet. Mijn adres johndewaart@optusnet.com.au Bij voorbaat mijn dank en vriendelijke groet vanuit Down under John de Waart
Ps Heb Volta ( E.volta@ijsterk.nl ) een email gezonden maar die was onbestelbaar.