oproep foto's fietsenstalling post

Auteur: Rene de Ruijter

Beste Jannie, weer een leuke reactie op de oproep dus. Ik kijk niet dagelijks naar deze site, maar soms komen de nostalgische gedachten weer met volle kracht bij me boven. Nog steeds ben ik op zoek naar foto's van die fietsenstalling Post in de Bestevaerstraat. Kan iemand me daarbij helpen. Nog even een vraag aan jou Jannie in welke klas zat je broer toen? Het is al heel lang geleden. Naast de bromfietsjes was het ook schaatsen op de boerenslootjes. Nog samen geschaatst met Ben Kramer. Woonde toen op de adm de Ruijterweg. Later nog bevriend geweest met dhr. A. Hazes, maar die woonde toen al op de hoofdweg. Ben dus maar in de muziek beland, thans dirigent en uitvoerend musicus. Maar de Bestevaerstraat dat is een hele aparte symfonie geweest.