re:10 jaar

Auteur: theo

Beste Roet van Kuurt als u kan sien kunnen wij met onze vrienden(ik noem bewust geen nationaliteiten)nog steeds grappen en grollen uithalen zonder erbij na te denken,Waarom moet toch altijd alles in hokjes in vakjes worden geplaatst?Ik zie al 70 jaar sint en piet en heb dit nog nooit als slavernij uitgedacht,tot dit gezeur begon.En nu moet alles in hokjes. Als ze wat te zeuren hebben ga dan nar de grootgraaiers dit dit over onze ruggen hebben uitgevreten.Al die zeevaarders die dit allemaal in opdracht hebben gedaan zijn allemaal in armoede overleden.LEVE DE VOC MENTALITEIT.(om van te kotsen)Heb zelf jaren gewerkt met zg gastarbeiders van over de hele wereld en daar geen problemen mee gehad.Maar er is weinig veranderd, haal maar goedkope krachten binnen en trap de zgn dure vakmensen er maar weer uit.Ik denk ook even aan die kotsprogrammaas van meneer de Mol die in onze snuffert worden geduwd,over verslaafden en mensen de in schuld leven etc.,ja wrijf het er maar in, als meneer wordt bedreigd staan de media bol.Hoeveel van ons worden niet bedreigd door deurwaarders??Maar wij zijn geen grootgraaiers.Wordt je zo geboren?Of doet iedereen dit als je de kans krijgt?Er zullen wel weer mensen zijn die dit een hoop onzin zullen vinden,ik hoef geen reacties van deze hier,schriftelijk alleen naar Sinterklaas Spanje.