Re: Re: Re: Re: vraagje

Auteur: Jcs

Channah van Straaten:
JCS:Leon de Laat:JCS:weet iemand iets over de voorouders van Jan Schaefer, de broers en/of zusters van zijn vader? (Hr L de Laat?????? u weet veel over de fam Schaëfer en Petersson, waarvoor hartelijke dank ;) ) kan het zijn dat daar een familielink zit?vriendelijke groet Jeannette Schaëfer2 van je overgrootouders zijn:Hendrik Schaefer(23-12-1864) en Adriana van Donk(21-03-1861); en zij hadden zo'n 7 kinderen, waaronder dus Willem Frederik (3-01-1886). Van al die 7 kinderen zijn er persoonskaarten in het archief, waarop waarschijnlijk een heleboel kleinkinderen van Schaefer & van Donk staan . . .(succes)Heeeel erg bedankt.....J.Schaëfer
Ter aanvulling: het Stadsarchief organiseert in samenwerking met de Volksuniversiteit een cursus personenonderzoek. Zie http://www.volksuniversiteitamsterdam.nl/cursussen.php?s=1&r=382&l=1&id=2076
Met vriendelijke groet,

Dank u wel,