Re: Namen uit Geuzenveld

Auteur: Bragonje

Hans Staphorsius:
Ik mis nog heel veel namen , zeker uit de eerste jaren 50 en 60.
Ik zal daar binnenkort zo veel mogelijk aanvulling voor doen, maar ik begin maar even bij mij zelf. Als ik niet bedoeld wordt met Hans Stapersma o.i.d. dan is mijn juiste naam Hans (Jitze Johannes) Staphorsius, in augustus 1956 komen wonen in de Dolhaantjestraat (waar ik nog steeds woon!). Met mijn ouders Hendrik Staphorsius en Hyke Stienstra en mijn broertjes Frederik Gerben (Fred) en Ritske Sjoert (Rik) Staphorsius.
Ik mijn straat mis ik de familie's Geilswijk, Dogger, Voges, Mesker, Norberhuis, Leenput, Sijbrands, Blaas, Biere, Visser, v Gelder, Verburg, en nog meer, de meeste met een flink aantal kinderen.
Ik krijg binnenkort wat meer tijd en zal proberen de namenlijst zo veel mogelijk aan te vullen!! Groet aan alle oude en huidige Geuzenvelders.
Hans Staphorsius
Redactie
Beste Hans, dank wel. Staphorsius-namen zijn verwerkt, voor de andere namen wachten we jouw aanvulling af.