Hendrik Warmerdam

Auteur: Bezoeker

Hendrik Waremerdam, wat een understatement, dat alles niet even positief voor ons is geweest. Het was een hel toendertijd! We deden geen oog dicht. M.n. in de weekenden was het vaak raak,
vechtpartijen,bierflessen die "voor de lol" werden stukgesmeten,motorenlawaai, geschreeuw en kabaal soms tot diep in de nacht. En als ik jouw artikel lees, dan zie ik daarin totaal geen excuses of spijt voor wat er toen allemaal gebeurd is. Sterker nog je lijkt er wel trots op te zijn, gezien alle details die je zgn zo "lollig" beschrijfd. Het rondrijden in gestolen auto's, geld verbrassen van de bezoekers van je club, meisjes op WC's en tijdens die zgn. bewegeingsexpressie lastigvallen en vernederen, je pa besodemieteren en ga zo maar door. Zgn. humor en lol ten koste van anderen.
Dan heb ik het nog maar niet eens over de psychische schade die jullie toen hebben aangericht. Denk daar nog maar eens over na.