Highschool

Auteur: Bezoeker

Er staat hier een boel over Buddha maar niets over het Highschooltje wat de voorganger was van dit alles. Het Highschooltje was een verlaten (houten)school tegenover de kerk in de Louis Couperusstraat. Toen dit gebouwtje is afgebrand vertrok de meute naar een zaaltje in de lourdeskerk en na hieruit gegooid te zijn kwam Buddha. Ikzelf ben nog met een aantal mensen naar de redactie van een aantal kranten geweest, De Waarheid, het Parool , de volkskrant en .... om ons verhaal te doien dat er niets werd gedaan voor de jeugd in slotermeer. Vele jaren later is er toen een soort bunker neergezet tegenover het restaurant van de sloterpals bij de riollzuiveringsinstallatie. Ik kan me helaas geen namen meer herinneren.