Tante Rutgers

Auteur: Bezoeker

Wat een belachelijke reactie van tante Rutgers, zelf noemt hij ons heen en weer trekkende nomaden. Ik neem aan dat U de strekking van mijn betoog wel begrijpt hr Rutgers. Ga dan niet een domme parallel trekken met wat er helaas 67 jaar geleden is gebeurd.
Maar omdat U het toch niet helemaal begrepen heeft, toch nog maar wat uitleg. U heeft het toch over heimwee naar de 60-tiger jaren en naar de verhoudingen van toen. In die jaren werd ons land nog niet overspoeld met ladingen buitenlanders, welke overigens niet eens aan een baan geholpen kunnen worden. Dat was toch de opzet dat ze hier het vuile werk zouden komen opknappen.. Wat we sindsdien wel bereikt hebben is dat de bevolking van 12 miljoen naar ruim 16 miljoen is gegroeid met o.a. als gevolg nog meer auto's op de weg. Nog meer irritaties wegens overbevolking. En dat Hollanders uit hun wijken vluchtten omdat ze geen zin hebben in een opgelegde en ongevraagde cultuurshock. Weet U wat er o.a. 67 jaar geleden wel gebeurde, dat mensen de mond gesnoerd werden en dat is nou precies wat
U probeert te bereiken met Uw opmerking over dat U vind dat dit een reactie is die niet op dit forum thuis hoort. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, had U toch wel moeten weten.