zoektocht.

Auteur: Bezoeker

Geachte mevrouw Brandeis hopenlijk kunt u mij helpen. Ik ben op zoek naar fotos van mijn vader en mijn twee halfbroertjes , Eduard en Salomon en mijn halfzusje Elisabeth. Aan uw leeftijd te zien bent u na de oorlog geboren en daarom durf ik u ook deze vraag te stellen. Mijn vader was Mouritz Max Brandeis en woonde aan de Rijschwijkseweg 381 te s-Gravenhage. Graag wil ik u meer info geven als u hier in geinteresseerd bent. Aan oudere durf ik dit niet te vragen, daar het te pijnlijk is. Ik heb alle medewerking van het Rode Kruis ( zij zijn weer op zoek) Kamp Westerbork, het Nat.Archief en het Joods Museum. Er kloppen een heleboel dingen niet en ik ben alleen maar op zoek naar een foto. Veel documenten zijn al in mijn bezit. Met vr.groet, elfriede helleman.