terug in de tijd

Auteur: els smit-kramer

Lieve Megan, blij verrast ben ik bij het zien van die mooie foto's van jou en met name de foto's waarop ik zie dat jij heerlijk sportief bezig bent. Treed jij, wat atletiek aangaat, in de "loop"-voet-sporen van je broer en je papa? Voor mij heb jij met jouw mooie fotoreportages het Geheugen van West en die van ons fijne buurtje geheel opgefrist. In het Sloterpark liggen héél véél voetstappen van Henk, Scott en mij. Tegen iedere boom heeft Scott zijn poot wel opgelicht. Die inbouwcontainers dienen nu zeker als doelpalen op het plekje waar wij voetbalden. Lieve, grote, fijne Megan, je hebt mij laten genieten van je reportages en vanaf nu heb jij er een fan bij. Succes en groet aan allemaal. Poot van Scott en kus van Els.