voor mijn vader

Auteur: Bezoeker

dit schrijf ik voor mijn vader, hij heeft vele herinneringen aan west waar wij mijn broers en ik zijn geboren en groot zijn geworden. mijn vader had altijd al veel te vertellen en wist ook heel veel en kon luisteren en in zijn geheugen opslaan als mijn oma's en oudtantes vertelden. Hij had ook alles vastgelegd op video voor later zegt hij dan. lange tijd heeft hij op deze site geschreven over nieuw en oud west. Ook zei hij altijd dat ik ook deze site moest lezen. nou heb ik veel gelezen en zie dat het best veel herinneringen bij mijzelf oproep en sommige was ik gewoon vergeven. dit schrijf ik voor mijn vader en hoop dat hij weer gaat schrijven zodat andere mensen het kunnen lezen en ook fijne herinneringen weer krijgen. Ik neem aan dat niet iedereen kan of wil schrijven maar neem van mij aan als mijn vader scrhijft is het de waarheid en geen leugens of verzinsels, hij heeft het een paar keer te lezen gekregen en dat doet pijn bij hem, mijn moeder en mezelf als hij het me verteld. Mijn vader heet Joop en ik ben Thecla zijn dochter. Ik heb denk nog wel een aan het sloterparkbad lekker buiten zwemmen of bij de scouting zeilen op de plas of voetballen in het park. Lange wandelingen door het natuur gebied en eindigen bij de hondenrenbaan, met vriending mee naar de paardenmanege. noem maar op dat is mijn jeugd geweest onbekommerd en onbezorgd gewoon lekker jong zijn. Als ik wat verkeerd deed kreeg ik dat wel te horen van een vreemde mevrouw en je luisterde, tegenwoordig kan er zoveel niet meer dus doe het met de herinneringen van anderen