Meld je aan

Klagen in september 2008

Onderdeel van: KZC

Hier kunt u ook deze maand weer uw gram kwijt.
De redactie distantieert zich van alle reacties op deze pagina en wijst de schrijvers en schrijfster op hun eigen verantwoordelijkheid.

Jaap

de Bood

Aangezien alle negatieve reactie`s over 020 Gaza hier op de site worden weggepoetst is het duidelijk wie de grootste vinger in de pap van de redactie heeft........de redactie staat dus duidelijk onder curatele en het moge duidelijk zijn van wie!

5 september 2008

Tonnie

Omgekkeerde wereld

Er is hier veel Marokkaanse jeugd, dus het is niet zo raar. Bij de straatcultuur schijnt een harde opstelling te horen. "Overheidspersoneel moet zich daartegen 'wapenen' en niet elke bedreiging letterlijk nemen." (HET PAROOL)

Betekent dit dat fatsoenlijke mensen zich moeten aanpassen aan tuig van de straat i.p.v. andersom???
Meneer de Bood, u bent knettergek!
Een bedreiging is een bedreiging.

Het werd hoog tijd dat Cohen eindelijk de boel een keer benoemd heeft. Het is nu aan U en de Marokkaanse gemeenschap om hier mee aan het werk te gaan. De tijd van bagetaliseren is voorbij!

5 september 2008

Mart

Achterban

Hey Robin,

wat dacht je: "ik ga het maar opnemen voor dat marokkaanse straat tuig.." Tuurlijk vind jij het normaal wat deze klootzakjes doen want jij bent BANG dat je kiezers (wie stemt er anders nog op de partij voor de allochtonen) jou komen opzoeken en niet meer op de allochtone partij van NL gaan stemmen.

Ik vind het te walgelijk voor woorden dat je het durft op te nemen voor die marokkanse klootzakjes die zonodig hulpverleners moeten bedreigen.
Het wachten is op de eerste dode ambulance verpleegkundige!

Wees er maar trots op dat jij opkomt voor dat straattuig. Inmiddels ben ik blij dat onze thee-drinkende Cohen wel begrijpt dat het zo niet verder kan!

5 september 2008

joske

Bedreiging

ach weet man als jullie partij zo corrupt blijft maak ik je dood, robin de bood, ach ja neem het niet lettelijk leer je er tegen te wapenen maar ik kom je niet meer helpen, gekke pvda softies het land is al naar de kloten door dat softe gezeik.