De juf heeft het proefwerk nagekeken en slechts 4 fouten gevonden

Kijk
I.p.v. inhoudelijk op mijn opmerkingen in te gaan begint hij te mieren neuken over het woordje KIJK en verbindt daar vervolgens allerlei waan ideeën aan.
Kijk,ik had mijn betoog ook kunnen beginnen met HOOR EENS of ZIE EENS maar ook dan had Stoffer gretig toegehapt.
Kijk, het zijn de mensen die vanaf 's morgens 8 uur sacherijnig door het raam zitten te turen en als het dan ook nog eens regent duiken ze binnen de kortste keren in een depressie en gaan dan op zoek......... vervolgens vallen ze andere mensen lastig met hun woordjesgezeik of anderszins.
Als je het hier niet leuk vindt Stoffer ga dan gewoon weer naar het gastenboek en laat je hier niet meer zien.
Maar je drang tot nieuwsgierigheid en mieren neuken dreef je natuurlijk naar deze rubriek. Ik snap ook niet waarom je hier niet thuis voelt want dit is bij uitstek de rubriek voor notoire azijnpissers.
Dit is nu eenmaal ook de rubriek waar eerlijke mensen, met het hart op de tong, zich thuis moeten gaan voelen en niet geschikt voor lui die alleen maar willen knuffelen en de zaken niet durven te benoemen die er spelen. Het leven heeft wat dat betreft verschillende kanten en die moeten allemaal belicht worden.

Goed gedaan Geert je krijgt een 9+

Juf Kniesoor