Ton Stor (VVD)

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Als baby geboren in het Centrum van Amsterdam, verhuisde ik net voor mijn 3e verjaardag naar de Wiltzanghlaan. Net om de hoek van de Admiraal de Ruyterweg. Hier sleet ik mijn jeugd, al had ik later wel veel vriendjes die in Slotermeer en Geuzenveld woonden. Uiteraard leerde ik hierdoor deze gebieden beter kennen.

Ton Stor (VVD) Ton met vrolijke steun van het thuisfront

Na een kort uitstapje in de Baarsjes aan de Postjeskade kreeg ik een woning aan de Jan van Beersstraat in Slotermeer. Dit was rond 1986. Na een tijdje gewoond te hebben, kreeg ik toch de drang om iets te betekenen voor de wijk. Begonnen als lid van de Bewonerscommissie complex 24 merkte ik al snel dat er meer was. Het besturen vond ik een uitdaging en nog steeds. Zo kwam ik bij de VVD terecht, en heb mij na 2 jaar als Duo raadslid opgegeven als raadslid dit was in de 2e periode van de Deelraad. Ik ben opgevoed met het gegeven, dat als je iets doet, moet je het goed doen. Wat resulteerde dat ik de volgende periode Fractievoorzitter van de VVD werd. Ja en daarna weer een periode als raadslid me steeds bemoeiend met de politiek in ons Stadsdeel.
Na diverse ups en downs ook privé ging ik in 2000 verhuizen naar de G.Steltmanstraat. Een huis met een tuintje, voor een Amsterdammer toch wel altijd een droom. Nu, dan werd er ook nog getrouwd en kwam er een wolk van een dochtertje.
Hier wil ik ook wel wat tijd voor vrij maken, maar laat de politiek niet stikken. Er zijn zoveel leuke projecten, waar ik de afgelopen jaren aan begonnen ben, en die ik zeker verder wil vervolmaken. Dus weinig vrije tijd, maar wel heel veel voldoening.
Met steun van het thuisfront toch weer bezig met de buurt. Ik hoop mij nog vele jaren te mogen inzetten als lid van de deelraad. Voor een nog mooier stadsdeel, zodat later mijn kinderen en kindskinderen ook nog mogen genieten van dit mooiste deel van de stad.
Ton Stor

Terug naar politiekelink