kunst

Auteur: Bezoeker

Op 5 hoog heb ik gewoond in de flat op het confuciusplein,inderdaad een geweldige tijd en jeugd gehad.Het plein was voor alle kinderen uit de buurt een speelplaats.Ik herrinder me nog de kastanjebomen,het hele plein afstruinen voor de mooiste glimmende kastanjes,dat was een hoogtepunt.Fietsen ,voetballen ,elastieken,er gebeurde daar van alles,en toen was daar ineens dat achtelijke kunstwerk van een stuk of 10 megastenen omringt door een veld van grintsteentjes.Fietsen en voetballen kon daar niet meer,het kon natuurlijk wel...........als je de steenjes in je knieen of handpalmen op de koop toe nam,ik ben er namelijk regelmatig met m`n fiets of step onderuit gegaan waarna m`n vader de steentjes uit de bovengenoemde plekjes moest verwijderen,Nu nog ,weet ik niet wat die stenen(het kunstwerk )moesten uitbeelden.............

Ineke Hulsman